Informatie

Over ons

Benderooy.nl is een allround  Bovag autobedrijf, gevestigd in Sint Philipsland op het Zeeuwse eiland Tholen. Benderooy.nl onderhoudt en repareert alle merken auto's, herstelt schades en is actief op het gebied van tuning. Daarnaast heeft Benderooy.nl naam gemaakt met de inkoop en verkoop van (ook bijzondere) tweedehands auto's. Daarbij ligt het accent op Duitse merken als Volkswagen, Audi en BMW. Geeft u de voorkeur aan een nieuwe boven een gebruikte auto? Ook dan bent u bij Benderooy.nl aan het juiste adres, want wij leveren tevens nieuwe auto's af aan onze klanten.

Benderooy.nl Car-Repair

Steenslag, spelende kinderen, onoplettendheid op een parkeerplaats. Hoe zuinig u zélf ook bent, schade valt helaas niet volledig te voorkomen. Dankzij de professionele monteurs van Car-Repair bent u gelukkig snel weer op pad en ziet uw auto er uit als nieuw!

Benderooy.nl Auto-Service

Uw auto is bij onze monteurs, die gebruik maken van het nieuwste, professionele gereedschap, in goede handen. Zij zorgen ervoor dat uw auto, ongeacht het merk, deskundig onderhoud op maat krijgt. Bent u een nieuwe klant dan doen wij graag eerst een gratis controle van uw auto, om zo uw auto in kaart te brengen en in te voeren in ons geavanceerde garage-software-pakket. Alle reparaties worden vooraf betreft prijs en materialen met u overlegt, dus geen verassingen achteraf!

Benderooy.nl Import-Service: wij vinden uw droomauto!

Bent u op zoek naar een jong gebruikte, specifieke wagen, maar is het Nederlandse aanbod te karig? Dan bent u bij onze Import-Service aan het juiste adres. Ons team heeft een neus voor special occasions die over de grens ongeduldig wachten op een nieuwe eigenaar. Wij werken hiervoor nauw samen met dealers in onder meer Duitsland en Luxemburg. Zo is uw droomwagen snel gevonden. Heeft u zelf een jong gebruikte auto gespot in het buitenland? Wij verzorgen graag het gehele importtraject en bieden begeleiding bij het complete invoeringsproces. Voor u het weet, rijdt u rond in uw nieuwe wagen met Nederlands kenteken.